nieuws


Trekkenwand certificaat VBT-A

Vanaf heden in het bezit van een trekkenwand certificaat VBT-A. Hiermee ben je bevoegd één beweging aan de trekkenwand tegelijk uitvoeren wat erg handig kan zijn bij op/afbouw van bijv. projectiescherm bij een congres.


Even een nieuwtje, Naast dat ik voor Bravour the show de video's en graphics maak, mag ik nu ook deel uitmaken van het stagemanagement achter de show. Wij zorgen er als stageteam voor dat alles achter de schermen op rolletjes verloopt tijdens de voorstellingen.

 

Nieuwschierig? Kijk dan snel op www.bravour-show.com

Videoclip Marcel Swerissen

Heb je het Euro Songfestival gevolgd dan heb je hem ongetwijfeld gezien. De backing vocal/vocal coach van Songfestival winnaar Duncan Laurence, Marcel Swerissen heeft deze te gekke cover van Waylon ingezongen en wij mochten hiervan dé videoclip realiseren. Veel kijkplezier (en vergeet hem niet te volgen op youtube en Instagram).

Drone beelden!


Drone video opnames incl. montage, De locatie prachtig in beeld gebracht alsof er een helikopter overvliegt. Unieke opnames vanuit de lucht die gebruikt kunnen worden in de aftermovie of in jullie highlite film.

Teamwork makes the dream work

Samen met Muruelle Oldenburger en Marga de Groot als ervaren fotografe's en Mascha Elzinga van ietsmetconfetti als top weddingplanner maken wij elke bruiloft niet alleen op de dag zelf, maar voor altijd onvergetelijk. Samen bieden wij het complete pakket voor jullie zorgeloze bruiloft.

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Met Burdy in de studio


Maandag 9 december 2017 Hebben we de making-of/videoclip voor de vernieuwde hit De Hypnotiseur van Burdy mogen vastleggen. Dit is een carnavalshit voor 2018 in samenwerking met DJBas.eu en studio Martin Sterken. Het nummer is na een tour langs een aantal radiostations als officiële single verschenen.

Samenwerking met BJ Movieproductions


Hoogstra Audiovisueel en BJ Movieproductions werken samen. Hiermee zijn de mogelijkheden oneindig geworden. We zijn in het bezit van meerdere camera's en een groot scala aan rand-apparatuur als railcam, camerakraan, drone, stabilizers, shoulder rig's enz. Wij kunnen zowel de opnames als de montage verzorgen! Zo heeft u uiteindelijk een prachtig en strak gemonteerde video.


Een aantal van onze samenwerkingen