Uw eigen GIF's op Giphy?

Social media zijn de ultieme GIF-kanalen. Deze leuke, snelle stukjes content zijn precies waar social media voor gemaakt zijn en waar gebruikers van houden. Logisch dus dat merken over de hele wereld en in bijna elke branche GIF’s gebruiken op sociale platforms als Facebook, Instagram en Twitter. Veel kanalen ondersteunen het gebruik van GIFs ook volop.

Waarom? Omdat er altijd wel een GIF te vinden valt die precies uitdrukt wat u wilt zeggen. Denk aan een passende gezichtsuitdrukking, feestende beweging op grappig scenario. In vergelijking met tekst en statische afbeeldingen kan één GIF onwijs veel informatie bevatten en is ook nog eens makkelijk te delen.

Ze zijn interessanter dan afbeeldingen: GIF’s geven beweging en energie aan de content waarmee ze samengaan. Zo wordt het makkelijker om op te vallen in social media feeds, e-mails, advertenties en meer.


Wij bieden de service op uw eigen lokatie aan met de juiste belichting, greenscreen en apparatuur.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op via een van de gegevens op de contactpagina of vul het bericht veld in en we nemen z.s.m. contact met u op.