Uw evenement vastgelegd


Bezoekers van uw evenement worden tijdens het kijken naar de aftermovie herinnert aan het geweldige evenement. Mensen die niet op uw evenement waren zullen zien wat ze gemist hebben en in de sfeer komen om de volgende keer wel te gaan.

Basis pakket

1 cameraoperator (incl. apparatuur)

aftermovie van (2-4 minuten) 4K

binnen 2 weken afgeleverd

Totaal € 700,00


Dual pakket

2 cameraoperators (incl. apparatuur)

aftermovie van (2-4 minuten) 4K

binnen 2 weken afgeleverd

Totaal € 900,00Extra opties

Extra cameraman - Dit pakket is een must voor een goed gedekte, complete opname en wij raden aan dit toe te voegen. Om er zeker van te zijn dat werkelijk alle mooie momenten vastgelegd worden, kunt u ervoor kiezen een extra filmer bij te vragen. Ook de extra cameraman is zeer bekwaam en heeft de nodige ervaring. Zo is er altijd iemand aanwezig op het podium voor de onverwachte momenten. Dit verhoogt de kwaliteit van het eindresultaat aanzienlijk.
Deze upgrade kost € 200,00

Extra vaste camera positie - Is het gewenst om naast de camera operators ook een vaste camera te hebben? Dan is het mogelijk om extra apparatuur te leveren.
Deze upgrade kost € 150,00

Drone video opnames incl. montage - De evenement locatie prachtig in beeld gebracht alsof er een helikopter overvliegt. Unieke opnames vanuit de lucht die gebruikt kunnen worden in de aftermovie.
Deze upgrade kost incl. drone operator € 150,00

Archief hardeschijf - Ontvang een kopie van alle onbewerkte beelden die wij gemaakt hebben op een externe SSD-schijf voor het archief. Op deze manier weet u zeker dat als er iets gebeurt, de beelden veilig gesteld zijn.

Deze upgrade kost € 100,00


Onafhankelijke kijk

Onze onafhankelijke kijk zorgt ervoor dat we goed in de belevingswereld van uw doelgroep kunnen stappen. Doordat wij, met onze ervaring, goed weten wat bezoekers willen zien en de gezellige sfeer kunnen overbrengen op beeld, zal uw evenement naar een hoger niveau getild worden.


Delen op social media

De aftermovies plaatsen wij ook altijd op ons kanaal op YouTube. Een groot deel van de kijkers komt bij de aftermovie terecht door een zoekopdracht op het internet. Daarnaast is het gemakkelijk om de YouTube video’s te delen op Facebook, Instagram en Twitter. De kijkers zullen dit filmpje vervolgens delen en vrienden en familie "taggen" waardoor uw aftermovie nog vaker bekeken zal worden.

De op deze pagina aangegeven prijzen zijn excl. BTW.